Viileää yhteistyötä

Kajoten mustaa pinta-asennuskaapelia CoolerManin ilmalämpöpumpun asennuksessa. Kajoten värilliset kaapelit CoolerManinn asennustöissä. Kajoten yhteistyökumppani CoolerMan Oy:n Mari ja Sebastian Oksanen hakemassa kaapeleita suoraan tehtaalta.

Kajotella tehdään mielellään yhteistyötä porvoolaisten yritysten kanssa. Yksi Kajoten paikallisista kumppaneista on energia-alan asiantuntijayritys CoolerMan Oy, jonka toimintasäde kattaa koko pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueen.

“Toteutamme energiaratkaisuja kotitalouksille, yrityksille ja taloyhtiöille. Tällä hetkellä meitä työllistää eniten ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot”, kertoo CoolerManin Sebastian Oksanen.

“Paikallinen yhteistyö, hyvät tavarantoimittajat ja verkostot ovat tärkeitä yrityksen arjen sujumisessa. Käytämme Kajoten värillisiä pinta-asennuskaapeleita muun muassa kohteissa, joissa visuaalisuus ja värimaailma ovat tärkeitä. Kajoten valikoimissa on muun muassa mustia, punamullan värisiä, harmaita ja ruskeita MMJ-kaapeleita. Ne ovat pieni mutta tärkeä yksityiskohta, kun teemme asennuksia ja sähköurakointia historiallisissa suojelu- ja erityiskohteissa”, jatkaa Mari Oksanen.

LUE koko paikallisehti Itäväylässä julkaistu artikkeli täältä.